Men Speaker

Parijse Kunstroof

Op 20 mei 2010 werden uit het Museum voor Moderne Kunst in Parijs 5 schilderijen ontvreemd. De dader, een man met bivakmuts sloeg een raam in, stapte naar binnen en nam de 5 schilderijen uit de lijsten. Deze roof is tot op heden niet opgelost.

Recente informatie geeft aan dat de dader via de metro vertrokken is, dat de schilderijen zijn gestolen voor een opdrachtgever uit het criminele circuit en dat deze zich heeft terug getrokken als opkoper, omdat de schilderijen te bekend zijn om door te kunnen verkopen. Om alle verdenkingen en sporen op te ruimen zal naar verluid de kostbare buit vernietigd worden.

Jullie werken voor Huntington T Block. Eén van de oudste en beste verzekeringsmaatschappijen in de wereld, waar geen geld of middel wordt geschuwd om de gestolen kunst terug te vinden.

Op basis van wat nu bekend is, worden de 5 kunstwerken over 1 uur vernietigd. Die tijd rest jullie om in een race tegen de klok, het spoor naar de daders door de stations van de Parijse Metro te volgen en de schilderijen veilig te stellen. Reis met de speciaal voor jullie afgehuurde rijdende metro naar de diverse stations om de juiste info en materialen te verzamelen. Ben jij een echte speurneus? Niet bang aangelegd? Weet jij vanaf welk station de dader is gevlucht en kun jij zijn route herleiden en de peperdure schilderijen opsporen? Boek dan nu jouw tijdslot!

GROEPSSAMENSTELLING

Deze kamer is geschikt voor groepen van 3 tot maximaal 7 personen. De minimum leeftijd voor een groep die enkel bestaat uit jongeren is 16 jaar. In combinatie met twee of meer actief meespelende volwassenen, kunnen ook jongere kinderen meespelen.

Wilt u RESERVEREN? Ga naar de speciale reserveren pagina

Contact adres

Wesselseweg 141 d,
3774 RK Kootwijkerbroek
06 118 15 256
info@escaperoomkootwijkerbroek.nl
kvk nummer: 82380465

Contact

Heeft u meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier